Over Dalle Beton

OVER Dalle Beton

Al jaren is Dalle Beton het adres voor al uw betonplaten. Ons assortiment omvat diverse soorten betonplaten die in te zetten zijn voor verschillende toepassingen en in alle branches. U kunt uw betonplaten bestellen en zelf leggen, maar u kunt ons bij projecten vanaf 60 m² ook inzetten voor het afwerken van uw project. Hierbij worden al uw verhardingen deskundig en professioneel voor u gelegd. Al onze betonplaten zijn van hoge kwaliteit en snel leverbaar.

Dalle Beton BETONPLATEN

Wij leveren goede kwaliteit standaard betonplaten voor al uw terreinverhardingen. Deze betonplaten kunnen onder andere gebruikt worden als kavelpadplaten. Hiermee maakt u betonpaden die een grote belasting aankunnen en gebruikt kunnen worden voor het verharden van uw terrein, voor toegangswegen of fietspaden. De betonplaten kunnen gelegd worden als definitieve oplossing, maar zijn ook geschikt als een tijdelijke verharding. U heeft de keuze uit diverse afmetingen, zodat u de indeling van uw verharding geheel zelf kunt bepalen. Naast onze standaard betonplaten, verkopen wij ook Stelconplaten in diverse afmetingen. Ook Steconplaten zijn goed in te zetten voor terreinverharding, wegen of een inpandige bedrijfsvloer.

Agrarische betonproducten van Dalle Beton

Er is steeds meer behoefte om agrarische terreinen te voorzien van een goede verharding. Mede door de vele landbouwmachines die tegenwoordig gebruikt worden, is een goede aan- en afvoerweg van groot belang voor de agrariër. Naast betonplaten die hiervoor toegepast kunnen worden, leveren wij ook betonnen sleufsilo´s en megablokken. Hiermee kunt u degelijke afscheidingen maken voor bijvoorbeeld het opslaan van uw gewassen, mest, compost of veevoer. De prefab sleufsilo´s zijn hier uitstekend voor in te zetten. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf uw afscheiding te bouwen met de handige betonnen megablokken. Hierbij zijn al onze betonelementen van hoge kwaliteit en zuurbestendig. Tenslotte zijn ook keerwanden een zeer handig hulpmiddel voor het creëren van uw afscheidingen. Ook nu weer leveren wij diverse afmetingen en hoek keerwanden.

Contact opnemen met Dalle Beton

Wilt u uw terrein of weg verharden? Of moet u afscheidingen te maken, dan zijn onze hoge kwaliteit betonplaten en betonelementen hier zeer geschikt voor. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op.