Sleufsilo bouwen

Wilt u de kwaliteit van uw bulkgoederen waarborgen en een efficiënte indeling binnen uw terrein? Door een sleufsilo te bouwen binnen uw terrein creëert u een efficiënte opslagindeling voor ruwvoer, mest of compost. Het bouwen van een sleufsilo is mogelijk met drie verschillende betonelementen, namelijk betonplaten, megablokken en keerwanden. Betonplaten dienen dan als ondergrond en keerwanden of megablokken als scheidingswand. Daarnaast zijn betonblokken ook toe te passen voor een tussenwand. Heeft u bijvoorbeeld een sleufsilo, maar meerdere bulkgoederen? Door betonblokken te plaatsen als tussenwand heeft u meerdere opslagruimtes binnen een sleufsilo. Betonelementen kennen daarbij een hoge betonkwaliteit en zijn zuurbestendig. In ruwvoer ontstaat namelijk snel broei of schimmel, maar door de hoge betonkwaliteit blijft de kwaliteit van ruwvoer behouden. En door de zuurbestendigheid zullen zuren vanuit mest of compost niet in het beton dringen. De juiste betonelementen in combinatie met een gelijkmatig dragende ondergrond creëren een duurzame opslag. Dalle Beton heeft voor elke ondernemer een passende oplossing voor het bouwen van een sleufsilo. Wilt u een sleufsilo bouwen? Bekijk dan onze betonelementen en vraag om advies! Wilt u daarnaast het grondwerk en het plaatsen van betonelementen uit handen geven? Neem contact op met Dalla Beton en zij helpen u graag verder!

Betonplaten

Megablokken

Keerwanden

SLEUFSILO BOUWEN MET BETONPLATEN EN BETONBLOKKEN

Een sleufsilo met betonplaten en megablokken kent diverse mogelijkheden. Beide betonelementen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bestand tegen zuren en behoudt de kwaliteit van ruwvoer. Met betonplaten en betonblokken bouwt u een sleufsilo tot een hoogte die u zelf kunt indelen. Betonblokken zijn namelijk makkelijk te stapelen door middel van nokken op de betonnen blokken en uitsparingen aan de onderkant. Wilt u de sleufsilowand ophogen of juist verlagen dan is dat makkelijk en snel te realiseren. Heeft u al een sleufsilo, maar meerdere bulkgoederen voor opslag? Dan is een tussenwand met megablokken een ideale oplossing. Zo kunt u alsnog meerdere goederen opslaan binnen dezelfde opslagruimte!

SLEUFSILO BOUWEN MET BETONPLATEN EN KEERWANDEN

Wilt u juist een sleufsilo bouwen met betonplaten en keerwanden? Met keerwanden kunt u een sleufsilowand plaatsen tot een hoogte van maximaal drie meter. Een sleufsilo met keerwanden als sleufsilowand heeft de mogelijkheid om sappen van ruwvoer, mest en compost goed af te voeren. De meeste ondernemers laten een sleufsilo bouwen met betonplaten als ondergrond en keerwanden als sleufsilowand. Ook voor deze sleufsilo’s is het mogelijk om betonblokken te plaatsen als tussenwand. Aan u de keuze welke betonelementen u wilt toepassen voor het indelen van een opslagruimte. Vraag bij Dalle Beton naar de mogelijkheden voor uw terrein! Met de juiste betonelementen en een nauwkeurige ondergrond heeft u namelijk jarenlang plezier van een duurzame indeling!